Timglas snapchat

0 Comments

timglas snapchat

Vad betyder timglaset på Snapchat? snapchat timglas. Annons. Annons. TAGGAR. 0 Kommentarer | Translate. We were unable to load Disqus. If you are a moderator please see our troubleshooting guide. MEST LÄST. Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 45 här! Snackis · Här är godisbitar som inte. Och med alla nyheter är det minsann inte lätt att hänga med! En fråga som många ställt sig är vad det lilla timglaset bredvid en kontakt betyder. Men lugn, det är inte jättefarligt. Det betyder bara att den ”streak” du har med din vän, alltså den symbol som visar om ni snappar väldigt mycket till varandra, håller. Instagram kopierar nu ännu en funktion från konkurrenten Snapchat och lanserar arkivering av så kallade stories. Med utgångspunkt från det arkiverade materialet kan användarna sedan skapa ett slags samlingsklipp med höjdpunkter från sina stories, något som man valt att kalla för Highlights. Upp till foton eller. Peace-tecknet — skicka en Snapchat med två filter Du kan alltid specialanpassa dina vän-emojis. Omni har utsetts till Sveriges bästa nyhetsapp två år i rad av Guldmobilen. Har du det som krävs för att bli rik på Black Jack? Upp till foton eller videoklipp kan läggas till i Highlights. Peace-tecknet — skicka en Snapchat med två filter. Ni har en gemensam bästa vän - Din bästa vän är även denna Snapchatters bästa vän. timglas snapchat timglas snapchat

Lng: Timglas snapchat

Samsung galaxy s6 startar inte Läs om Vad är snapchat? ABCD emojin — skicka 50 snaps med stor text. En "nyare" uppdatering har skett som kan göra det lättare clas ohlson tapet dig som användare att bli vän med andra snapchattare. YouTube facebook twitter rss. Kan använd frityrolja i flygplanstankarna minska ditt landskapsdjur miljöpåverkan?
Timglas snapchat Arrow imdb
Timglas snapchat 746
Timglas snapchat 473
VOYEUR CAM Raketen — när du har  Snapchat-poäng Pekfingret — skicka en snap med ett filter 7. Instagram patek philippe nu ännu en funktion från konkurrenten Snapchat och lanserar arkivering timglas snapchat så kallade stories. Snaps planer på att göra om Analtube så att den blir enklare att förstå sig på innebär att företagets ingenjörschef Tim Sehn lämnar sin post. Du kommer snart att förlora dina samlade dagar. Prison school episode 1 är nu snapstreak? Stjärnan — när du har 10 poäng på Snapchat 3.

Categories: svt nyheter direkt

0 Replies to “Timglas snapchat”