Inför bilbesiktning

0 Comments

inför bilbesiktning

Bilbesiktning, bilprovning, besikta bilen, prova bilen. NYHETER. Tips inför besiktningen. 19 juli Besiktning på Opus Bilprovning. Det finns ett antal steg och kontroller som du själv kan utföra för att öka chanserna för att din bilbesiktning eller kontrollbesiktning av annat fordon blir godkänd. Många gånger får man nedslag på smådetaljer som det är lätt att kontrollera. Beroende på vilket fordon du kör finns det olika det olika saker att tänka på inför bilbesiktningen. Våra checklistor inför besiktning hjälper dig. För dig som vill förbereda din personbil eller motorcykel inför besiktningen, se nedanstående checklistor: Checklista för personbil: • Varningstriangeln ska ligga i bilen • Tutan måste fungera • Kontrollera blinkers, strålkastare och bilens andra lampor • Kontrollera att vindrutetorkaren och spolaren fungerar • Förutom ditt eget. Kom ihåg din besiktning. Även om vi skickar ut inbjudan och påminnelse till större delen av Sveriges fordonsägare kan det vara en bra idé att säkra så att du får ett mejl när det är dags att boka besiktning. Skapa ett konto länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hos oss så skickar vi ett mejl med en inbjudan om. Beroende på vilket fordon du kör finns det olika det olika saker att tänka på inför bilbesiktningen. Våra checklistor inför besiktning hjälper dig.

Inför bilbesiktning - sidan tror

Att det finns en installationsskylt för hastighetsregulator om du har en tung buss från och framåt. Det finns mycket du kan göra innan det är dags för besiktning för att försäkra dig om att din bil blir godkänd. Ta även en titt på bromsslangar och bränsleslangar. Att blinkers och belysning fungerar glöm inte lampan vid registreringsskylten. Vi har satt ihop några checklistor som du kan ta hjälp av.

Video Inför bilbesiktning

Inför bilbesiktningen - Besikta Vi har satt ihop pornpros checklistor som du kan ta hjälp av för att kontrollera ditt fordon före besiktningen. Checklista inför besiktning av släp. Lägg gärna fram varningstriangeln synlig. Läs mer om cookies Jag accepterar cookies. Kontrollera logga in kronofogden belysning, blinkers och reflexer - kom ihåg skyltlyktan Däckens mönsterdjup ska vara minst 1,6 mm.

Inför bilbesiktning - kan kpa

Att dubbade och odubbade däck inte är blandade. Gå igenom följande punkter i god tid innan din bilbesiktning: Testa alla kontakter och reglage Testa alla signalanordningar, belysningen även skyltlyktan , blinkers och se efter att alla reflexer är på plats. Sen kan du gärna göra en extra snabbkoll just innan du åker för att besikta ditt fordon. Om bilen har avtagbar dragkrok, ta med dig denna samt eventuell nyckel till besiktningen. inför bilbesiktning

Categories: nyheter aftonbladet

0 Replies to “Inför bilbesiktning”