Åsna zebra

0 Comments

åsna zebra

Enligt zooföreståndaren är Khumba den första hybriden mellan zebra och åsna som fötts i Mexiko. Inte heller i Sydafrika, där antalet zebror är betydligt större, är det särskilt vanligt. På engelska kallas de ”zonkeys” och oftast är de resultatet av att en zebrahingst och ett åsnesto fattat tycke för varandra. Möt Lindas häftiga zonkey Zorbits som har en zebra till pappa och en åsna till mamma. Vad får man om man korsar en zebra och en åsna? Svaret är en zonkie. Zorbits är en av de fyra zonkies som finns i Sverige. Och för hans ägare Linda Tordebr.

Categories: nyheter aftonbladet

Reflexväst

0 Comments

reflexväst

Godkända varselvästar: yrkesliv & fritid. Varselvästar och reflexvästar är personlig skyddsutrustning som ska bäras för att skydda mot hälso- och säkerhetsrisker. För att en varselväst ska få säljas som personlig skyddsutrustning måste den uppfylla vissa säkerhetskrav och vara CE-märkt. Det gäller inte bara för västar till. Läs mer om XXL Reflexväst. Trygg handel med Prisgranti och Dagars Öppet Köp. Med förvaringspåse. Finns i storlekarna XS/S-XL/XXL. Ökar din säkerhet på joggingturen, promenaden och cykelturen. Även.

Categories: nyheter aftonbladet

Christopher barnekow

0 Comments

christopher barnekow

Det är ju just nu som allt börjar gå bra i Malmö: tillväxten ökar, sammansmältningen av Öresundsregionen är i full gång och ”avmumifieringen” har inletts. Men, som sagt, barnen drog och nu sitter Christoffer Barnekow i en fräsch funkisvåning på Gärdet i Stockholm och tar emot frilansuppdragen per telefon. This means new energy, voices and expressions to the magazine. Smith developed in the winter / spring a new website with an enhanced focus on fashion bloggers. The results came directly. The site is now Sweden's largest fashion site with about visitors a week. Teammedlemmar: Christopher Barnekow. Hitta Christopher Barnekow: Nummerupplysning och adresser till alla Christopher Barnekow i hela Sverige – projekt-more.info

Categories: nyheter aftonbladet

Ta bort instagram

0 Comments

ta bort instagram

Funderar du på hur man gör och om det ens går att radera sökhistoriken från Instagram? Det är faktiskt hur lätt som helst. Så gör du! Under veckan lanserade Instagram flera stora nyheter. Bland annat kan du nu sända Instagram stories live, gilla enskilda kommentarer och ta bort följare utan att behöva blocka dem. Ta bort oönskade annonser på Instagram (och andra sociala nätverk). I ditt Instagramflöde dyker det säker med jämna mellanrum upp annonser som du helst inte vill se. Det går oftast bra att bara scrolal förbi dem, men genom att aktivt ta bort dem ser du till att du slipper liknande annonser i framtiden.

Categories: nyheter aftonbladet

Dybala

0 Comments

dybala

Premier League: Manchester United förbereder ett bud på 1,6 miljarder kronor för Juventus stjärna Paulo Dybala, skriver Daily Mirror. Målfyrverkeri - med tio man. Två ligamatcher utan vinst - Juventus har fått ta emot kritik. Lösningen för att vinna? Spela med tio man. 9 oktober FOTBOLL. Klart: De slåss om prestigefyllda priset. France Football har offentliggjort de nominerade till årets ”Ballon d'Or”. 1 oktober FOTBOLL. Förre Kalmar-spelaren snuvade. Paulo Dybala Juventus FC på projekt-more.info Här hittar du all information om spelaren. Född, längd, vikt, moderklubb, styrkor, svagheter och tröjnummer.

Categories: nyheter aftonbladet

Tamejfan

0 Comments

tamejfan

Exempel på hur man använder ordet "tamejfan i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Men är man ett landslag som vill till ett mästerskap ska man tamejfan inte förlora så här. De e tamejfan som att ställa sig mitt i Albert Hall och vifta omkring med en spinkig taktpinne. Hon såg tamejfan ut som om hon hade sett ett spöke. Jag skulle tamejfan inte vilja att min fru hängde här hela natten. Jag följde tamejfan med. Skål tamejfan! Jag saknar Jacob Dahlin ibland. Jag saknar Jacob Dahlin ibland. Det bara är så. Han var en intelligent underhållare, programledare och människa. Också rättfram, inte rädd för att säga vad han tyckte och tänkte. Det är som att starka personligheter bara minskar i antal. I vårt land tycker jag att.

Categories: nyheter aftonbladet

Long island iced tea

0 Comments

long island iced tea

Innan du beställer en Long Island Iced Tea så bör du titta en extra gång på mängden sprit, för är du inte redo så knockar den både dig och plånboken! Long Island Iced Tea är en drink av typen long drink. Olika varianter finns, men det vanligaste är att den görs på lika delar vodka, gin, tequila, rom och cointreau som mixas med sour (eller citronsaft) och cola. Ibland används också iste. Den har fått sitt namn efter platsen den skapades på, Oak Beach Inn i Hampton Bays på. På fem minuter kan du med det här enkla receptet få till en smakrik och klassisk Long Island Ice Tea.

Categories: nyheter aftonbladet

Csi ny

0 Comments

csi ny

CSI: NY - Säsong 6 (Blu-ray). TV-Serie med Gary Sinise och Melina Kanakaredes. Jämför priser på CSI New York - Säsong 1 DVD-film. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. En ung kvinna hittas död på en tvättinrättning och lakanen som hon är invirad i leder Mac och Stella till ett fint hotell där diplomater från hela världen bor.

Categories: nyheter aftonbladet

Norrköpings centralstation

0 Comments

norrköpings centralstation

Med vägbeskrivning, satellitbilder, gatubild, drönarbild, tomtgränser och friluftskarta. Järnvägscaféet: Café på Norrköpings Centralstation - Se 3 omdömen, bilder och fantastiska erbjudanden på Norrköping, Sverige på TripAdvisor. Vädret i Norrköpings centralstation idag, i morgon och upp till dygnsprognos. Temperatur, vind, nederbörd, väglag och mycket mer väderinformation.

Categories: nyheter aftonbladet

Utsago

0 Comments

utsago

Svenska[redigera]. Substantiv[redigera]. utsago (böjs ej). uttalande eller yttrande som innebär ett påstående; vittnesmål, redogörelse, uppgift. Vanliga konstruktioner: enligt egen utsago: Den tilltalade hade enligt egen utsago varit på väg till sitt arbete när incidenten inträffade. Diskussion:utsago. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till: navigering, sök. "Utsaga" böjs väl dock som vanligt? utsagan, utsagor et c.? Används "utsago" på (grammatiskt) samma sätt som "utsaga" (obest. sing.)? Annars vore =användning= eller exempelmeningar på sin plats.:) –dMoberg 21 juni kl. SV Synonymer för utsago. Hittade 22 synonymer i 2 grupper. 1. Betydelse: tillkännagivande [n]. deklaration (u), utlåtande, utfästelse, manifest {n}, uttalande {n}, redogörelse (u), påstående {n}, anförande {n}, genmäle {n}, utsago, uppgift (u), affidavit (invariable), förklaring (u). 2. Betydelse: yttrande [n]. uppgift (u), uttalande {n}.

Categories: nyheter aftonbladet