Fritidskort

0 Comments

fritidskort

Fritidskort är ett bra alternativ för er som är under 20 år. Från den 1 juni till den 31 augusti gäller detta kort dygnet runt i hela regionen. Priset. Alla unga ska få chansen att ta del av aktiviteter på fritiden. Det tycker politikerna och bjuder på Västtrafiks Fritidskort som gäller under jul- och somma. Det kan bli möjligt för ungdomar att få åka längre tid på sina fritidskort. Den rödgröna majoriteten i regionens kollektivtrafiknämnd föreslår att fritidskorten.

Video Fritidskort

Distributionselektriker Yrkesfilm Arbetsförmedlingen Fritidskort är ett bra alternativ för er som är under 20 år. Från den 1 juni till den 31 augusti gäller detta kort dygnet runt i hela regionen. Priset. Alla unga ska få chansen att ta del av aktiviteter på fritiden. Det tycker politikerna och bjuder på Västtrafiks Fritidskort som gäller under jul- och somma. Här hittar du tidtabeller, kartor, linjesträckningar och sånt som är bra att veta när du ska planera resa med Västtrafik. Kommunen vill underlätta för ungdomar att delta i verksamheter och aktiviteter under sin fritid. I underlaget till beslutet hänvisar man till den vision som är antagen, där man formulerat förutsättningar för god livskvalitet. Därför får ungdomar åka kostnadsfritt i kollektivtrafiken under längre lov. Fram för allt hoppas vi att vi kan skapa förutsättningar för nya beteenden. För att kunna åka behövs en kortinspektion. Giltighet under vårterminen  - Pris:

Fritidskort - eller sopa

De som kommer ifråga är alla elever i årskurs 8 och 9, samt elever som går första och andra året på gymnasiet. Nu kan du ansöka om Fritidskort Lov, som ger dig möjlighet att åka gratis i kollektivtrafiken under jullov och sommarlov. Även du som är skriven i Mölndal men går i skola i en annan kommun kan få ett kort. Det beslutade kommunstyrelsen på onsdagen. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. Hjälp med min e-legitimation. Höstterminen gäller från terminens första dag till och med trettonhelgen i januari. Det tycker politikerna och bjuder på Västtrafiks Fritidskort som gäller under jul- och sommarlov. Kortet gäller kvällar, helger och lov. We take no responsibility energibehov the accuracy of the translation. Observera att Ale fritidskort inte är samma som Västtrafiks periodkort Fritid dagar. Göteborgsvägen 82 Mölndal. Kortet gäller dock inte under sommarlovet. fritidskort fritidskort

Categories: dagens nyheter

0 Replies to “Fritidskort”